Lesgevers voor verkeerspark gezocht

Weldra starten de werken aan het unieke verkeerspark op de terreinen van Campus Woudlucht in Heverlee. Tegen oktober 2021 moeten de werken afgerond zijn. Voor de werkgroep lesgevers is men op zoek naar mensen die zich minstens 1 voormiddag per week kunnen vrijmaken om leerlingen verkeersonderricht te geven.

“We hebben reeds verschillende werkgroepen binnen de VZW Verkeerspark Woudlucht Heverlee opgericht om een vlotte werking van het verkeerspark te garanderen”, zegt Kristel Vandenbempt.¬† “Op die manier kunnen we, als het verkeerspark af is vermoedelijk rond het WK wielrennen te Leuven eind¬†september 2021, er goed voorbereid in vliegen!”

Voor de werkgroep lesgevers is de vzw op zoek naar gemotiveerde, gepassioneerde, warme personen die een beetje ervaring hebben met kinderen en jongeren en zich minstens 1 voormiddag per week (tussen 8.45-13.30) kunnen engageren om verkeersles (theorie en/of praktijk) te geven. Deze inzet wordt gecompenseerd met een onbelaste vrijwilligersvergoeding. Kandidaat-lesgevers krijgen een korte opleiding (enkele dagen) die wordt gegeven door de Vlaamse stichting voor verkeerskunde (VSV). De opleiding wordt gepland in februari of maart 2021.

“Daarom willen we heel graag tegen eind januari 2021 over een 15-tal gemotiveerde lesgevers beschikken die de opleiding wensen te volgen.¬†Ben je ge√Įnteresseerd? Ken je mensen die erg begaan zijn met de veiligheid van kinderen en jongeren in het verkeer? En gepassioneerd zijn om les te geven? Laat dan van je horen.”

Contact opnemen kan via verkeerspark@woudlucht.be of 0496/770918 ( Kristel Vandenbempt, voorzitter VZW).