Reserveren kennismakingsmoment

Reserveren kennismakings-moment

Voor de start van ons nieuw verkeerspark – dat klaar zal zijn eind maart 2022 –  gaan we een kennismakingsmoment voorzien.

Dit moment zal in de maanden april ( na de Paasvakantie) mei & juni 2022 doorgaan.

 

Voor het schooljaar 2022-2023 ga je meerdere lesmomenten inplannen. ( per leerjaar 3 opgebouwde lessen )

Per trimester kan je 1 les inplannen en dit voor 3de kleuter leeftijd tot en met 4de leerjaar.

Voor  5de en 6de leerjaarniveau voorzien we maar 1 les per schooljaar.

 

Belangrijk:
Aangezien de bouw nog volop bezig is, zijn we niet zeker dat het begin april zal klaar zijn. Daarom zullen we alle betalingen terug storten als deze niet zouden kunnen doorgaan vanwege de uitloop van de bouw.

 

Hoe verloopt een lesmoment?

  • Eerste blok met 2 aparte klasgroepen start om 9.30 tot 11.00 en tweede blok met 2 aparte klasgroepen begint om 11.15 tot 12.45 . We vragen de groepen stipt 5 minuten voor aanvangstijd aanwezig te zijn.
  • Organisatie van 1 blok met 2 aparte klasgroepen gaat als volgt: De ene groep start met theorie in het lokaal boven en de andere groep gaat naar de buitenruimte en begint met de praktijk, na 45 min is t dan wissel van plaats en gaat de ene groep naar de andere plek voor theorie/praktijk.

 

Prijzen

De kostprijs van een lesmoment hangt af van de grootte van de klasgroep.
Groepen tot en met 20 kinderen betalen €60, groepen vanaf 21 kinderen betalen €3/kind. ( tot max 30 kinderen per groep). Per lesmoment kan je wel met 2 groepen van max 30 kinderen werken die we beurtelings theorie/praktijk geven.